εμεις

Συνεργείο – Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων – Ιστορικό

Λίγα λόγια για εμάς

service Κινητηρα αυτοκινητου

Το Συνεργείο – Ηλεκτρολογείο Μπαμπούσης διαθέτει ένα μεγάλο Ιστορικό στον χώρο του συνεργείου αυτοκινήτων έχοντας σαν σημείο έναρξης λειτουργίας το 1983. Aπό το 1993 λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Η πείρα όλων αυτών των ετών μας έχει φέρει στην κορυφή της προτίμησης των πελατών μας για το service των αυτοκινήτων τους.

Στις άρτια δομημένες εγκαταστάσεις μας στην Δωδεκανήσων 35 – Νέα Ιωνία, οι τεχνικοί μας θα σας υποδεχθούν για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα υπεύθυνα και οικονομικά.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς με σεμινάρια πάνω στις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων , των μηχανημάτων διάγνωσης, επισκευής και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στα ποιο δύσκολα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητό σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά μας

Εξειδίκευση
Εμπειρία
Αξιοπιστία
Ταχύτητα

Σας περιμένουμε να σας δώσουμε άμεση και υπεύθυνη λύση στο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, και να σας προσφέρουμε ένα άψογο Service.

Το συνεργείο μας βρίσκεται πολύ κοντά στον Σταθμό Ειρήνης, διαθέτουμε αίθουσα αναμονής, Wi-Fi δίκτυο, και δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας από και προς τον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης.

Στην προσπάθεια μας για καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, στην νέα μας ιστοσελίδα έχουμε φροντίσει να εντάξουμε και την νέα μας εφαρμογή Book Service για να μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας με απλά κλικ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό